Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.64
Muszle makaronowe nadziewane bolognese z kukurydzą i serem cheddar
ser mozzarella, ser cheddar (SER Mozzarella 78,5%, SER cheddar 18,5%), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Oregano, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wieprzowina, Wołowina, Cebula biała, Czosnek, Sól, Kukurydza, Marchew, SELER naciowy, Makaron (mąka z PSZENICY durum, woda), Cukier, Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 317 kJ/554 kcal |
Tłuszcz: 24,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 62,7 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 23,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.