Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star

Muszle makaronowe nadziewane szpinakiem, brokułami i mozzarellą w sosie pomidorowym

Brokuły, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron (mąka z PSZENICY durum, woda), Szpinak, Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Bazylia, Sól, Chili, Gałka muszkatołowa, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 052 kJ/251 kcal
Tłuszcz: 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 32,5 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 10,3 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: