Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
Musztardowa pasta z dyni i białej fasoli, chleb razowy, świeże warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sól, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Natka pietruszki, Fasola biała, Dynia, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Dynia pestki, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Oliwa z oliwek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 131 kJ/270 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 40,6 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.