Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Less Gluten
Naleśnik bezglutenowy z mięsem mielonym, musztardą, brokułami i żółtym serem, pomidorki, sos czosnkowy
Kiełki rzodkiewki, Mąka ryżowa, Sól, Pieprz czarny, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka kukurydziana, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wołowina, Wieprzowina, Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, Brokuły, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 890 kJ/452 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 60,8 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 23,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.