Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Naleśnik kakaowy z kremem daktylowym z orzechami laskowymi i kakao, pomarańcza
Mięta, Kakao, Napój z orzechów laskowych (Woda, ORZECHY LASKOWE, cukier trzcinowy, węglan wapnia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty, witaminy: E, B2, B12, D), ORZECHY LASKOWE, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 084 kJ/259 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 46,3 g w tym cukry: 32,1 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.