Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Less Gluten
Naleśnik kakaowy z kremem fistaszkowym, śliwki
ORZESZKI ZIEMNE, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Kakao, Mąka bezglutenowa (skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza), Mąka ziemniaczana, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), JAJA kurze, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 003 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 23,9 g w tym cukry: 12,5 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.