Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Less Gluten
Naleśnik kakaowy z solonym karmelem z daktyli, prażonymi nerkowcami i polewą czekoladową, sos waniliowy, pomarańcza
Kakao, Daktyle suszone, Pasta waniliowa, JOGURT naturalny 2% tł., Pomarańcza, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Sól himalajska, Mąka bezglutenowa (skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), ORZECHY NERKOWCA, JAJA kurze, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka ziemniaczana, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.