Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Naleśnik kakaowy z twarożkiem waniliowym, sos truskawkowy
Mięta, Kakao, Mąka bezglutenowa (skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza), Mąka ziemniaczana, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Cukier, Truskawki, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 669 kJ/399 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 57,8 g w tym cukry: 25,3 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 16,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.