Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Naleśnik pełnoziarnisty z pastą z pieczonej papryki i marchewki, ser mazdamer, świeże warzywa, sos winegret
Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Kolendra, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), JAJA kurze, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 575 kJ/377 kcal |
Tłuszcz: 21,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 31,2 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 17,8 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.