Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
Naleśnik pełnoziarnisty z pastą z pieczonej papryki i marchewki, szynka z indyka, świeże warzywa, sos winegret
Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Kolendra, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), JAJA kurze, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 175 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 22,5 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 14,8 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.