Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star

XXX_Naleśnik pełnoziarnisty z pastą z pieczonej papryki i marchewki, szynka z indyka, świeże warzywa, sos winegret

Pomidorki daktylowe, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Ogórek zielony, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, JAJA kurze, Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Olej rzepakowy, Rukola, Woda, Sok z cytryny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Kolendra, Czosnek, Oliwa z oliwek, Sól, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Papryka słodka, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 175 kJ/281 kcal
Tłuszcz: 15,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 22,5 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 14,8 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15