Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Naleśnik pełnoziarnisty z serkiem, szynką z indyka, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą; papryka, ogórek
Szczaw krwisty, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Szpinak baby, Rukola, Ogórek zielony, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 644 kJ/632 kcal |
Tłuszcz: 54,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g |
Węglowodany: 40,5 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 13,5 g |
Białko: 25,5 g |
Sól: 3,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.