Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
Naleśnik pełnoziarnisty ze szpinakiem, fetą i oliwkami, sos pomidorowy, świeże warzywa
Bazylia, Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Roszponka, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Gałka muszkatołowa, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Szpinak, Sól, Czosnek, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oregano, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 930 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 25,6 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.