Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Naleśnik z chili sin carne i guacamole, pomidor
Kiełki słonecznika, Kolendra, Sól, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Pomidor, JAJA kurze, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Chili, Mąka ryżowa, Mąka kukurydziana, Fasola czerwona, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Oregano, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 524 kJ/364 kcal |
Tłuszcz: 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 55,0 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.