Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Naleśnik z chrzanowym serkiem, wędzonym łososiem i rukolą, słupki z zielonego ogórka i białej rzodkwi
Kalarepa, Kiełki lucerny, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Rukola, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 973 kJ/232 kcal |
Tłuszcz: 11,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 12,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.