Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06 Star
  • Less Gluten

Naleśnik ze szpinakiem, fetą i pieczarkami, sos czosnkowy

Szpinak, Pieczarki, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Mąka ryżowa, Mąka kukurydziana, Woda, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), JAJA kurze, Cebula biała, Roszponka, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Gałka muszkatołowa, Czosnek, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 361 kJ/564 kcal
Tłuszcz: 19,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 78,9 g
w tym cukry: 10,5 g
Błonnik: 10,5 g
Białko: 22,1 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: