Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
Naleśnik ze szpinakiem, fetą i pieczarkami, sos czosnkowy
Roszponka, Szpinak, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka ryżowa, Mąka kukurydziana, Pieczarki, Gałka muszkatołowa, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Natka pietruszki, Cebula biała, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 361 kJ/564 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 78,9 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 22,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.