Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
Naleśniki bazyliowe z twarożkiem z suszonymi pomidorami, pomidorki
Kiełki słonecznika, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Bazylia, JAJA kurze, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Sól, Pomidorki daktylowe, Rukola
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 390 kJ/332 kcal |
Tłuszcz: 17,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 34,4 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 21,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.