Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Less Gluten
Naleśniki gryczane z budyniem orzechowym, mus brzoskwiniowo-pomarańczowy
Mięta, Cukier, Cynamon, Goździki, Pomarańcza, Brzoskwinia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Imbir, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka gryczana, Mąka ryżowa, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 988 kJ/475 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 81,0 g w tym cukry: 16,4 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 14,6 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.