Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Naleśniki gryczane z kremowym serkiem i warzywami, sos pomidorowy
Bazylia, Papryka wędzona, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka ryżowa, Mąka gryczana, Papryka czerwona, Pieczarki, Kolendra, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Kmin rzymski, Pieczarki, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Cukinia, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 299 kJ/311 kcal |
Tłuszcz: 13,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 36,0 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 10,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.