Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
-
Less Gluten
Naleśniki gryczane z twarożkiem waniliowym i płatkami migdała, mus jabłkowo-malinowym z siemieniem lnianym
Mięta, MIGDAŁY w płatkach, Cynamon, Ksylitol, Siemię lniane, jabłko, Maliny, Mąka gryczana, Mąka ryżowa, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 312 kJ/314 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 47,2 g w tym cukry: 10,8 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.