Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
Naleśniki gryczane z twarożkiem waniliowym, rodzynkami i płatkami migdała, mus brzoskwiniowy z miętą i limonką
MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Brzoskwinia, Sok z limonki świeżo wyciskany, Mięta, Mąka gryczana, Mąka ryżowa, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 445 kJ/345 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 52,0 g w tym cukry: 22,4 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 12,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.