Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
Naleśniki kawowe z dżemem rokitnikowo-pomarańczowym i sosem waniliowym, pieczone jabłka
Mięta, Konfitura pomarańczowa (Zagęszczone soki owocowe (winogronowy, daktylowy), pomarańcze, imbir, substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy), JAJA kurze, Kakao, Kawa, Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, jabłko, MIGDAŁY w płatkach, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 520 kJ/363 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 63,8 g w tym cukry: 27,2 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 11,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.