Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
Naleśniki pełnoziarniste z buraczkowym hummusem, halloumi i szpinakiem, sałatka tabbouleh z granatem
Szpinak baby, MLEKO spożywcze 2% tł., Pomidor malinowy, Natka pietruszki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Pieprz czarny, Granat, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), JAJA kurze, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Burak, Olej rzepakowy, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Oliwa z oliwek, Kmin rzymski, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 605 kJ/384 kcal |
Tłuszcz: 16,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 44,7 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 16,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.