Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
Naleśniki pełnoziarniste z hummusem i szpinakiem, świeże warzywa, sos koperkowy
Kiełki rzodkiewki, Ciecierzyca, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Czosnek, Woda mineralna niegazowana, Kalarepa, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kmin rzymski, Szpinak baby, Marchew, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 068 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 36,0 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.