Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
Naleśniki pełnoziarniste z twarożkiem pomidorowym, rukolą i szynką z indyka, słupki warzyw
Kalarepa, Kiełki rzodkiewki, Papryka czerwona, Papryka żółta, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Sól, JAJA kurze, Rukola, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 174 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 33,9 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 20,4 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.