Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Naleśniki razowe z pastą z serka koziego i suszonych pomidorów, sałatka z pomidorkami i żurawiną, pesto pietruszkowe
Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Miód pszczeli, Roszponka, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Czosnek, MLEKO spożywcze 2% tł., Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Pieprz czarny, JOGURT naturalny 2% tł., JAJA kurze, Sól, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 531 kJ/605 kcal |
Tłuszcz: 35,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,1 g |
Węglowodany: 58,7 g w tym cukry: 18,0 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 25,0 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.