Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86
-
Less Gluten
-
Less Carb
Naleśniki ruskie z tofu, sałatka z pomidorkami i ogórkiem kiszonym, sos musztardowy
Sałata mix, Mąka ryżowa, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), JAJA kurze, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka kukurydziana, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Ziemniaki, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 784 kJ/187 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 17,7 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.