Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
Naleśniki z kaszą gryczaną, portobello, bryndzą i pietruszkowym pesto, pomidorki daktylowe pieczone w miodzie
Tymianek, Oliwa z oliwek, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Natka pietruszki, Miód pszczeli, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Pieczarki portobello, Kasza gryczana palona, Sól, Czosnek, Cebula biała, Ser bryndza, Pomidorki cherry
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 915 kJ/219 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 21,1 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.