Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
Naleśniki z pietruszkowym pesto, papryką, cukinią, szynką domową i szpinakiem
Roszponka, JAJA kurze, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Szpinak, Papryka czerwona, Czosnek, Cukinia, Sól, Pieprz czarny, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 249 kJ/299 kcal |
Tłuszcz: 17,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 21,1 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.