Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Naleśniki z serem i powidłami śliwkowymi, jabłko
Powidła śliwkowe, jabłko, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Sól, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 045 kJ/250 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 41,4 g w tym cukry: 18,9 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.