Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Naleśniki z wędzonym twarogiem i pieczarkami, słupki warzyw, pesto pietruszkowe
Marchew, Szpinak, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Ogórek zielony, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), JOGURT naturalny 2% tł., Pieczarki, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 475 kJ/352 kcal |
Tłuszcz: 23,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 26,3 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.