Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Naleśniki ze szczypiorkowym twarożkiem i szynką domową, pesto, świeże warzywa
Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Olej rzepakowy, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Szczypiorek, Czosnek, MLEKO spożywcze 2% tł., Sól, SER twarogowy półtłusty, Pieprz czarny, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Szpinak baby, JAJA kurze, Roszponka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 345 kJ/560 kcal |
Tłuszcz: 30,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,5 g |
Węglowodany: 41,8 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 31,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.