Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Nasi goreng czyli indonezyjski ryż z tofu, kapustą pekińską, boczniakami i jajkiem sadzonym

Pieprz czarny, Papryka czerwona, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Kapusta pekińska, Imbir różowy marynowany, Boczniaki, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Sól, Kurkuma, Kolendra, Imbir, Cukier, Cebula biała, Ryż jaśminowy, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 194 kJ/285 kcal
Tłuszcz: 14,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 22,5 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 17,7 g
Sól: 4,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: