Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Nasi goreng czyli indonezyjski ryż z tofu, kapustą pekińską, boczniakami i jajkiem sadzonym
Pieprz czarny, Papryka czerwona, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Kapusta pekińska, Imbir różowy marynowany, Boczniaki, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Sól, Kurkuma, Kolendra, Imbir, Cukier, Cebula biała, Ryż jaśminowy, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 194 kJ/285 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 22,5 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 4,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.