Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12 Star
  • Dairy Free

Nasi goreng czyli indonezyjski ryż z tofu, kapustą pekińską, boczniakami i jajkiem sadzonym

JAJA kurze, Kapusta pekińska, Ryż jaśminowy, Papryka czerwona, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Boczniaki, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Cebula biała, Szczypiorek, Cukier, Sok z cytryny, Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany, Natka pietruszki, Sól, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Kurkuma, Papryka wędzona, Kolendra, Imbir

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 196 kJ/286 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 22,6 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 17,7 g
Sól: 3,6 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: