Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Nicejska pasta z tuńczyka, chleb bezglutenowy, świeże warzywa

Roszponka, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Koperek, Cebula czerwona, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, JAJA kurze, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól), Ziemniaki, Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 318 kJ/315 kcal
Tłuszcz: 13,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 35,7 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 11,0 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: