Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Nicejska pasta z tuńczyka, chleb bezglutenowy, świeże warzywa
Roszponka, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Koperek, Cebula czerwona, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, JAJA kurze, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól), Ziemniaki, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 318 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 35,7 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 11,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.