Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
Makaron udon z kurczakiem hoisin, warzywa stir fry
Kurczak (pierś), Sól, Pieprz czarny, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Mąka ziemniaczana, Groszek cukrowy, Szczypiorek, ORZESZKI ZIEMNE, Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 507 kJ/599 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 66,8 g w tym cukry: 15,7 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 48,7 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.