Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Less Gluten
-
Less Carb
Norweskie śniadanie: łosoś wędzony, jajko na twardo z koperkiem, chleb bezglutenowy
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Cytryna, JAJA kurze, Koperek, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Ogórek zielony, Sałata rzymska mini, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 543 kJ/369 kcal |
Tłuszcz: 21,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 18,3 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.