Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Okoń chimichurri, kasza jaglana, fasolka szparagowa
SEZAM czarny, Fasolka szparagowa zielona, Sól, Kasza jaglana, Okoń, Cebula biała, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Kolendra, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 587 kJ/618 kcal |
Tłuszcz: 18,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 60,1 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 50,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.