Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Okoń w pesto z rukwi wodnej, ryż jaśminowy ze szpinakiem i groszkiem
Rukiew wodna, Cytryna, Okoń, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, MASŁO 82% tł., Sok z cytryny świeżo wyciskany, Groszek zielony, Pieprz czarny, Ryż jaśminowy, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 758 kJ/898 kcal |
Tłuszcz: 22,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 99,3 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 74,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.