Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
Okoń w sosie z suszonymi pomidorami, ryż z blanszowanym szpinakiem
Okoń, Olej rzepakowy, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Czosnek, Cebula biała, Ryż biały, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz czarny, Papryka słodka, MLEKO spożywcze 2% tł., Kurkuma, Szpinak, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 280 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 18,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 28,4 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 25,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.