Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet 4 sery z czerwonym pesto, roszponka, papryka
JAJA kurze, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Roszponka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 190 kJ/523 kcal |
Tłuszcz: 44,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,0 g |
Węglowodany: 9,6 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 32,6 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.