Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Omlet 4 sery z czerwonym pesto, roszponka, papryka

JAJA kurze, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Roszponka

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 190 kJ/523 kcal
Tłuszcz: 44,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,0 g
Węglowodany: 9,6 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 32,6 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: