Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Omlet szpinakowy, serek wiejski ze szczypiorkiem, rzodkiewka z ogórkiem
Ogórek zielony, Rzodkiewka, Pieprz czarny, Sól, serek wiejski (SER twarogowy ziarnisty, ŚMIETANKA pasteryzowana, sól), Szczypiorek, Olej rzepakowy, Szpinak baby, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 617 kJ/387 kcal |
Tłuszcz: 26,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g |
Węglowodany: 6,3 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 33,1 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.