Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Omlet z duszonymi porami, chleb ze słonecznikiem, sos jogurtowo-koperkowy, papryka
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Kiełki lucerny, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Olej rzepakowy, Por, Papryka czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Sól, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 232 kJ/294 kcal |
Tłuszcz: 15,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 17,0 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.