Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.75
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Omlet z kimchi z sosem słodko-kwaśnym, tajska sałatka z ogórka
SEZAM czarny, Ogórek zielony, Ananas, Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Marchew, Mąka ziemniaczana, Cebula czerwona, Szczypiorek, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Cebula szalotka, Sól, SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, JAJA kurze, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Kimchi (Kapusta pekińska, rzodkiew biała, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka ostra gochugaru, sos SOJOWY (NASIONA SOI, woda, MĄKA PSZENNA, sól), cukier, sól), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 946 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 13,3 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.