Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet z masłem orzechowym i musem rabarbarowo-jabłkowym
Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Ksylitol, Jabłko, Rabarbar, Olej rzepakowy, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 010 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.