Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet z masłem orzechowym, pieczonym jabłkiem i sosem waniliowym
Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Granat, jabłko, Olej rzepakowy, JAJA kurze, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 213 kJ/529 kcal |
Tłuszcz: 36,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g |
Węglowodany: 19,6 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 32,1 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.