Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet z masłem orzechowym, twarożek waniliowy, mus jagodowy
Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Cukier, Jagody, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 070 kJ/256 kcal |
Tłuszcz: 15,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 13,0 g w tym cukry: 11,5 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.