Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
Omlet z mozzarellą, szynką z indyka i rukolą, chleb włoski z oliwkami, pomidorki
Chleb z oliwkami (Mąka PSZENNA 750, zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone pomidory, oliwki czarne, drożdże, cukier, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Pomidorki daktylowe, Rukola
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 047 kJ/489 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g |
Węglowodany: 35,6 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 37,7 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.