Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66 Star

Omlet z mozzarellą, szynką z indyka i rukolą, chleb włoski z oliwkami, pomidorki

Chleb z oliwkami (Mąka PSZENNA 750, zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone pomidory, oliwki czarne, drożdże, cukier, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Pomidorki daktylowe, Rukola

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 047 kJ/489 kcal
Tłuszcz: 22,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g
Węglowodany: 35,6 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 37,7 g
Sól: 3,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: