Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.67 Star

Omlet z mozzarellą, szynką z indyka i rukolą, chleb włoski z oliwkami, pomidorki

JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Chleb z oliwkami (Mąka PSZENNA 750, zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone pomidory, oliwki czarne, drożdże, cukier, sól), Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Rukola

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 009 kJ/480 kcal
Tłuszcz: 21,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g
Węglowodany: 35,5 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 36,9 g
Sól: 3,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: