Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Omlet z serem żółtym, brokułami i szczypiorkiem, chleb razowy, świeże warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze, Pieprz czarny, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Sól, Brokuł, Szczypiorek, Ogórek zielony, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 407 kJ/575 kcal |
Tłuszcz: 27,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g |
Węglowodany: 51,2 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 39,2 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.