Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet z twarożkiem i korzennym musem brzoskwiniowo-pomarańczowym
MIGDAŁY w płatkach, Mięta, Cukier, Cynamon, Goździki, Pomarańcza, Brzoskwinia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Imbir, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 934 kJ/223 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 10,7 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.