Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet z twarożkiem mango i musem truskawkowym
MIGDAŁY w płatkach, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Cukier, Truskawki, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 019 kJ/243 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 13,6 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 15,8 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.